torsdag 31 december 2009

Årets sista dag

Snart är det slut på år 2009. Idag bjöd kommunen på glögg utanför ICA. De relativt få invånare, som vågat sig ut i kylan verkade uppskatta att få lite skatteåterbäring serverad av politiker med kommunalrådet och fullmäktiges ordförande i spetsen.

Stämningen var trivsam också mellan oss politiker. Även om vi ofta har olika åsikter vinnlägger vi oss om och är rätt duktiga på att skilja mellan sak och person.


2009 var ett bra år för Moderaterna i Oxelösund. Vi fick många nya medlemmar. Vi förtroendevalda hade riktigt roligt tillsammans.

Samarbetet inom Alliansen fungerade utmärkt. Miljöpartiet och Alliansen har också jobbat bra ihop. Gemensamt gjorde vi allt vi kunde för att stoppa den totalt onödiga skattehöjningen.


Om väljarna ger oss sitt stöd nästa år kommer vi att göra allt vi kan för att sänka kommunalskatten i Oxelösund till Nyköpings nivå. Vi vill verkligen att människor ska bo kvar och flytta hit. Då duger det inte att ha högre skatt än vad vår framgångsrika granne har.

Lika skatt, bättre förskola, skola, folkhälsa och äldreomsorg, blomstrande företag och fina bostäder kommer att locka hit människor.


Jag önskar alla Gott Nytt År!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar